آشپزی
-
کتاب
خلاصه کتاب آشپزی برای همه (فاطمه پورباقی) – راهنمای کامل و کاربردی
خلاصه کتاب آشپزی برای همه ( نویسنده فاطمه پورباقی ) کتاب آشپزی برای همه اثر فاطمه پورباقی، راهنمایی جامع و کاربردی برای علاقه مندان به آشپزی ایرانی است که مهم ترین دستورالعمل ها و نکات پخت غذاهای سنتی و مدرن…
-
آموزش
طرز تهیه خورشت قیمه + دستور کامل با کته، بادمجان و سیب زمینی
مواد لازم برای خورشت قیمه حرفه ای گوشت و پایه خورشت: گوشت خورشتی (ماهیچه یا گوسفندی یا گوساله): ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم پیاز: ۲ عدد، ریز و دایسی خرد شده لپه: ۱ پیمانه، از ۲ ساعت قبل خیس شده لیمو…