نگاه ویژه مجلس به درمان و آموزش در برنامه هفتم توسعه
سفیر سبز/قزوین رئیس مجمع نمایندگان مجلس شورای اسلامی استان قزوین گفت: مجلس شورای اسلامی تصمیمات خوبی را در برنامه هفتم توسعه برای درمان و آموزش پزشکی تدارک دیده که جا دارد از وزیر بهداشت نیز تشکر کنیم.
روحالله عباسپور روز سهشنبه دوم بهمن در آیین تکریم و معارفه رئیس سابق و سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی قزوین اظهار کرد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی بخشی از پیشرفت کشور مربوط به حوزه بهداشت و درمان بوده است و از همین رو دست مجموعه بهداشت و تمامی کادر درمان را میبوسیم که برای ما کرامت ایجاد کردهاند و تا همیشه مدیون جهاد این اقشار هستیم.
این مسئول خاطرنشان کرد: در حوزه سلامت، بهداشت و درمان حضور فداکارانه کادر درمان را در هشت سال دفاع مقدس شاهد بودیم و این مجاهدت در دوران کرونا یک بار دیگر فرهنگ ایثار و شهادت را بازخوانی کرد. برخی عناصر غافل و معاند اعتقاد داشتند که اگر جنگی صورت گیرد مردم دیگر کمک نمی کنند، اما مردم و کادر درمان نشان دادند که در تمام شرایط از جان خود میگذرند.
وی ضمن تکریم و تشکر از رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی بیان کرد: دکتر دیدبان در دانشگاه علوم پزشکی قزوین تنها ۳۰ میلیون تومان حقوق میگرفت، در حالی که ایشان یک متخصص غدد، رشد و متابولیسم کودکان بود و میتوانست درآمدی بیش از این داشته باشد، جز ایثار و فداکاری چیزی نمیتوان برای رئیس سابق دانشگاه نامگذاری کنیم.
عباسپور خاطرنشان کرد: اقدامات بسیار خوبی در حوزه زیرساختی استان قزوین صورت گرفته که برخی نیمهکاره مانده است، به عنوان خدمتگزار مردم وعده میدهیم که حمایتهای بیشتری خواهیم داشت، چرا که هرجا که مردم به کمک دولت آمدند دولت توفیق بیشتری داشته است.
وی ادامه داد: اگر رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی پیشرفت یک پروژه را به عنوان مثال همان بیمارستان شهید رجایی ۸۳ درصد اعلام میکند، این پیشرفت شامل پیشرفت فیزیکی و عمرانی پروژه است نه پیشرفت کلی پروژه که شامل تجهیزات آن هم میشود.
نماینده مردم پوئین زهرا، آوج و آبگرم تصریح کرد: مجلس شورای اسلامی تصمیمات خوبی را در برنامه هفتم توسعه برای درمان و آموزش پزشکی تدارک دیده که جا دارد از وزیر بهداشت نیز تشکر کنیم.
مشوقهای دولت در طرح جوانی جمعیت کم است
فاطمه محمدبیگی، نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی نیز در ادامه این جلسه گفت: برخلاف آماری که در جلسه اعلام شد، ۱۵ استان کشور با افزایش نرخ باروری روبهرو بودهاند که استان قزوین نیز جزو آنها محسوب میشود، اما با این حال استان قزوین جزو هشت استان آخر کشور در نرخ باروری است.
وی بیان کرد: برای نمونه در پروندههای بارداری منطقه زیاران فقط هفت فرزند به دنیا آمد که جای تأسف دارد و این موضوع نشان میدهد که قانون جوانی جمعیت آنگونه که باید و شاید اجرایی و محقق نشده است و دولت در این زمینه باید کمک کند تا مشوقهای قانون جوانی جمعیت افزایش یابد.
این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: امیدواریم مرکز ناباروری بیمارستان ولایت در حوزه جمعیت اقدامات قابل توجهی را رقم بزند؛ در برخی از شهرستانها زیرساختهای خوبی در حوزه درمان وجود ندارند، به عنوان مثال شهرستان البرز فقط یک درمانگاه دارد و آبیک نیز شرایط خوبی ندارد که انتظار داریم با کمک خیران بتوانیم پروژههای درمانی این شهرستانها را تکمیل کنیم.
وی تصریح کرد: قرار گرفتن دستیار به عنوان شغل برای حفظ و نگهداشت پزشکان با پیشنهاد کمیسیون پزشکی تصویب شده و امیدواریم که کمبود پزشک را با اجرایی شدن این مصوبه جبران کنیم، ضمن اینکه اعتقاد دارم در حوزه درمان و آموزش باید کار کنیم تا عقبماندگی جبران شود.
به گزارش سفیر سبز، محمدبیگی با تأکید بر صحبت سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی مبنی بر اینکه در حوزه سلامت نباید نگرش سیاسی داشت، افزود: حوزه سلامت نیازمند کمک اندیشمندان است. امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند همدلی و هماهنگی عظیم بین مجمع نمایندگان، استاندار و معاونان و ریاست دانشگاه هستیم.
وی خاطرنشان کرد: یکی از اقدامات موفق ما در استان قزوین گرفتن مجوز دانشکده داروسازی و ظرفیت ایجاد دانشکده فناوریهای نوین پزشکی و طب سنتی بوده است. در عرصه تقویت زیرساختهای استان قزوین مجمع خیرین استان توانستند بیمارستان ۲۲ بهمن با قدمت ۱۲۰ ساله خود را که در جنب راه آهن قرار داشت و صدای قطار بیشتر باعث آزار بیماران اعصاب و روان شده بود، با دانشگاه غیرانتفاعی غزالی جایگزین کنند.
این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: بیمارستان شهید رئیسی، در دولت دوازدهم از طرح دولت خارج شده بود اما در دولت سیزدهم با اعتبار بخشی به این پروژه موافقت شد و با اعتباری بالغ بر ۱۵ هزار میلیارد ریال به چرخه ساختوساز برگشت و هم اکنون فاز اسکلت آن تمام شده است. نزدیک به ۲۰ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز داریم تا این طرح تکمیل شود.
محمدبیگی در پایان گفت: ۱۰۰ همت میزان بدهی دانشگاه علوم پزشکی قزوین است که فی مابین مجلس و دولت تصمیماتی گرفته شده که ۸۰ همت آن برای نخستین مرتبه در تاریخ بودجهنویسی کشور تصویب شد تا به دانشگاه علوم پزشکی پرداخت شود.
وضعیت درمان در استان خوب نیست
به گزارش سفیر سبز، شهرام احمدپور، سرپرست معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار قزوین، نیز در این جلسه اظهار کرد: حوزه سلامت یکی از ارکان مهم توسعهای در استان است و دولت چهاردهم در استان قزوین به این موضوع توجه ویژهای دارند.
وی در وصف وضعیت دانشگاه علوم پزشکی قزوین بیان : در یک جمله باید گفت، بر اساس مشاهدات حال درمان امروز در استان خوب نیست و این موضوع نیازمند کمک وزارت بهداشت است، استاندار قزوین نیز در کمتر از پنجاه روزی که در استان حضور داشتند، دو هفته پیاپی را برای پیگیری مباحث درمان و بیمارستانهای سطح استان اختصاص دادند.
سرپرست معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار قزوین گفت: انتظار داریم اتفاقات خوب و مبارکی را در حوزه سلامت شاهد باشیم، تا به امروز یک میلیارد دلار از صندوق ذخیره ارزی به حوزه درمان اختصاصی یافته است که نشان از توجه عالیترین بخش حاکمیتی و دولتی به حوزه سلامت است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: در ایام کرونا جانفشانیهای بسیاری را از سوی کادر درمان شاهد بودیم و تا همیشه قدردان کادر درمان هستیم. خوشبختانه آن شرایط سخت با همه محدودیتها سپری شد و امروز در جایگاهی قرار گرفتیم که توانستیم آن شرایط بحرانی را سپری کنیم و نسبت به مهار این ویروس منحوس از بسیاری از کشورهای پیشرفته جلوتر باشیم.
پایان خبر سفیر سبز
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "نگاه ویژه مجلس به درمان و آموزش در برنامه هفتم توسعه" هستید؟ با کلیک بر روی استان ها، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "نگاه ویژه مجلس به درمان و آموزش در برنامه هفتم توسعه"، کلیک کنید.