نکات کلیدی در مورد نوشیدنی ها/ رابطه کافیین و قند با استرس و افسردگی

یک متخصص تغذیه تشریح کرد؛

نکات کلیدی در مورد نوشیدنی ها رابطه کافیین و قند با استرس و افسردگی

یک متخصص تغذیه بر محدود کردن استفاده از خوراکی ها و نوشیدنی های شیرین برای کاهش استرس تاکید کرد و گفت: مصرف زیاد کافیین می تواند به ایجاد استرس، اضطراب و حتی افسردگی کمک کند.

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری سفیر سبز، مرجان عجمی اظهار کرد: برای حفظ سلامتی و کاهش استرس و اضطراب سعی کنید منابع حاوی قند و شکر مثل انواع شیرینی، آب میوه های سنتتیک، آب نبات، انواع نوشابه ها و نوشیدنی های حاوی قند و یا شکر را محدود کرده و به جای آن منابع حاوی فیبر، میوه و سبزی و غلات کامل و سبوسدار استفاده کنید تا نوسانات قند خون که یکی از عوامل ایجاد استرس است را به حداقل برسانید.

وی با بیان اینکه بسیاری از افراد به مصرف قهوه و یا نوشیدنی های انرژی زا عادت دارند، ادامه داد: مصرف زیاد کافیین فارغ از اینکه از چه منبع و یا منابعی باشد می تواند باعث تغییرات خلق و خو شود و به ایجاد استرس، اضطراب و حتی افسردگی کمک کند.

عجمی با اشاره به اینکه برای کاهش دریافت کافیین، توصیه می شود قهوه را با چای سبز جایگزین کنید، گفت: چای سبز علاوه بر کافیین کمتر حاوی اسید آمینه ای به نام تیانین است که برای کاهش استرس و اضطراب مفید است؛ همچنین دریافت آب کافی و فعالیت فیزیکی روزانه به حفظ سلامتی و آرامش بیشتر کمک می کند

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "نکات کلیدی در مورد نوشیدنی ها/ رابطه کافیین و قند با استرس و افسردگی" هستید؟ با کلیک بر روی ورزشی، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "نکات کلیدی در مورد نوشیدنی ها/ رابطه کافیین و قند با استرس و افسردگی"، کلیک کنید.