پزشک خانواده؛ کلید اصلی تحقق عدالت در سلامت
معاون درمان وزارت بهداشت با بیان اینکه کلید اصلی دسترسی به عدالت در سلامت پزشک خانواده است، گفت: اجرای کامل ایده پزشک خانواده، موضوع عدالت در سلامت را تضمین میکند.
به گزارش خبرنگار سفیر سبز؛ عدالت در سلامت یکی از مباحثی است که با رویکار آمدن دولت جدید و انتصابات معاونین بهداشت و درمان از سوی وزیر جدید بهداشت در دستور کار قرار گرفته است.
عدالت در دسترسی همه مردم کشور و عدم اختلاف در کیفیت خدمات درمانی شهرهای بزرگ با مناطق دورافتاده یکی از مهمترین اهداف وزارتبهداشت در مان و آموزش پزشکی از ابتدای انقلاب اسلامی تا کنون بوده است.
محمد رضا ظفرقندی در یک نشست خبری با اشاره به اهمیت عدالت در سلامت و تغییر کمبودها تشریح کرد: اکنون در حال یک تغییر مسیر در حوزه سلامت هستیم که محورهای اصلی آن شامل اجرای قانون برنامه و حرکت به سمت نظام ارجاع و پزشک خانواده است.
وی از برگزاری جلسات متعدد با رئیس جمهور خبرداد و گفت: این موضوع به طور مکرر مورد بحث قرار گرفته تا مسیر پزشکی خانواده و نظام ارجاع ساماندهی شود و هرکسی میخواهد از مسیر دولتی عبور کند، میتواند در این مسیر گام بردارد.
به گفته عباس عبادی، معاون پرستاری وزارت بهداشت نیزگفت: نظام سلامت کشور باید افزایش بهرهمندی عادلانه مردم از خدمات را مبنای فعالیت و کارهای خود قرار دهد که به دلیل اهمیت بالا، این موضوعات مورد تاکید وزیر بهداشت است.
اما حل کردن مشکلات دسترسی به خدمات و عدالت در سلامت نیازمند یک برنامه و طرح چند جانبه است چرا که برای رسیدن به این هدف باید مشکلاتی مانند کمبود پزشکان و پرستاران، تجهیزات و منابع مالی حل شود.
سیدسجاد رضوی معاون درمان وزارت بهداشت در گفتوگو اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری سفیر سبز با بیان اینکه برای دسترسی به وضعیت مطلوب در سلامت باید تعداد نیروهای انسانی در وزارت بهداشت را افزایش دهیم، این در حالی است که در حال حاضر نظام سلامت کشور در حوزه پرستاری با کمبود شدید مواجه هستیم.
وی افزود: باید بتوانیم در مناطق محروم شاخصهای سلامت را بهبود ببخشیم و دسترسی مردم را به خدمات بهداشتی و درمانی در مناطق محروم افزایش دهیم که اگر به آن دست پیدا کنیم، رضایت همه مردم را خواهیم داشت.
معاون درمان وزارت بهداشت با بیان اینکه کلید اصلی دسترسی به عدالت در سلامت ایده پزشک خانواده است، تاکید کرد: هر پزشک در کشور باید بررسی سطح سلامت یک جامعه ۴ هزار نفری را بر عهده بگیرد و پیگیر سلامت افراد تحت پوشش خود باشد.
رضوی با اشاره به کمبود پزشک متخصص در برخی رشتهها و عدم مراجعه پزشکان عمومی برای دریافت برخی تخصصها، گفت: برای رفع این معضل مشوقهایی درنظر گرفتهایم که ازجمله آنها کاهش میزان دوره طرح برای رشتههایی مانند طب اورژانس و بیهوشی است.
وی درپایان تاکید کرد: همچنین تغییر در تعهدات متخصصین این رشتهها، همچنین افزایش ظرفیت در این رشتهها و تغییر در نظام پرداخت از دیگر مشوقها برای کاهش این کمبودها است.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "پزشک خانواده؛ کلید اصلی تحقق عدالت در سلامت" هستید؟ با کلیک بر روی اقتصادی، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "پزشک خانواده؛ کلید اصلی تحقق عدالت در سلامت"، کلیک کنید.