علائم بیماری کبدی

علائم ظاهری بیماری های کبدی چیست؟

بیماری های کبدی غالباً منشاء ارثی دارد. با این حال برخی دیگر از عوامل، مانند تغذیه، الکل، چاقی و سیگار نیز منجر به بروز بیماری های کبدی خواهد شد. قبل از صحبت کردن کرد درباره بیماری های کبدی و علائم بیماری ها، بهتر است کمی در مورد کبد بیشتر بدانیم.

یکی از مهم ترین و البته سنگین ترین اعضای بدن ما، کبد می باشد. پس از پوست، کبد بزرگترین عضو بدن ما می باشد که در سمت راست بدن قرار دارد. از جمله وظایف کبد می توان به پاکسازی خون از مواد سمی، تنظیم قند خون و همچنین انعقاد خون اشاره کرد. نوشاتو یه عنوان یکی از فروشگاه های اینترنتی با ارائه انواع دمنوش های گیاهی به بهبود سلامت عمومی بدن و همچنین بیماری های کبدی کمک می کند.

 ممکن است مشکلات کبدی در مراحل ابتدایی علائم ظاهری را به وضوح نشان ندهد. با ما همراه باشید تا در ادامه برخی از این علائم بیماری کبدی را به شما معرفی کنیم.

بیماری های کبدی چه علائمی دارند؟

  • زردی چشم و پوست
  • خارش پوست
  • ورم در پا و قوزک پا
  • احساس خستگی زیاد
  • افزایش حجم شکم
  • درد در ناحیه شکم
  • تغییر رنگ در ادرار و مدفوع

زردی پوست، شایع ترین نشانه بیماری های کبدی می باشد. دلیل ایجاد این نشانه، تجمع بیلی روبین در خون می باشد. خارش پوست  نیز بیشتر مواقع در طول شب رخ می دهد. در برخی موارد نیز تجمع مایعات در بدن نشانه عملکرد نادررست کبد می باشد که بشتر در پا ها این اتفاق می افتد.

عوامل خطر برای انواع بیماری های کبد

یکی از شایع ترین بیماری های کبدی، بیماری کبد چرب می باشد که ممکن است به دلایل بسیاری مانند چاقی، مصرف الکل، سیگار، تغذیه نامناسب و گاهی اوقات سوء تغذیه و… ایجاد شود. سیروز کبدی، هپاتیت و سرطان کبد، نیز از دیگر بیماری های کبدی هستند.

هپاتیت از جمله بیماری های ویروسی کبد می باشد. انواع مختلف هپاتیت A,B,C می باشند. هپاتیت نوع B و C اغلب از طریق تماس های جنسی، خون آلوده و در برخی موارد از مادر به نوزاد منتقل می شود. از علائم این نوع بیماری می توان به زردی، خستگی مفرط، حالت تهوع و استفراغ و همچنین درد های ناحیه شکم اشاره کرد.

در جدول زیر برخی از مهم ترین عوامل محیطی که منجر به بروز بیماری های کبدی می شوند، را شرح می دهیم:

عوامل کبدی شرح
الکل

آسیب مستقیم به سلول های کبدی

منجر به بیماری سیروز کبدی

تجمع چربی در کبد و ایجاد کبد چرب الکلی

چاقی و دیابت

بیماری کبد چرب غیر الکلی

تجمع چربی در کبد بر اثر مقاومت به انسولین در دیابت

عوامل ژنتیکی

منجر به تجمع آهن در بدن و آسیب به کبد (بیماری همو کروماتوز)

تجمع مس در کبد و ساید اندام ها (بیماری ویلسون)

داروها

داروهای مسکن (مصرف بیش از حد)

شیمی درمانی

برخی از عفونت های باکتریایی و انگلی، بیماری های خود ایمنی و برخی مواد شیمیایی و صنعتی نیز می توانند از عوامل ایجاد مشکلات کبدی باشند.

جمع بندی

علاوه بر ژنتیک، نحوه تغذیه و زندگی ما نیز در بروز بیماری های کبدی از اهمیت بسیاری برخوردارند. زردی، خارش، درد در ناحیه شکم از جمله علائمی است که در افراد با بیماری های کبدی ظاهر می شود. شما می توانید برای درمان مشکلات کبدی، دمنوش های گیاهی را به صورت آنلاین و با قیمتی مقرون به صرفه از https://nooshato.ir/ سفارش دهید و در کوتاه ترین زمان از فواید آنها بهره ببرید.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "علائم بیماری کبدی" هستید؟ با کلیک بر روی کسب و کار ایرانی, پزشکی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "علائم بیماری کبدی"، کلیک کنید.