تفکر منفی مردم درباره مالیات را چگونه می‌توان اصلاح کرد؟

تفکر منفی مردم درباره مالیات را چگونه می‌توان اصلاح کرد؟

نماینده مجلس شورای اسلامی، بر لزوم توسعه طرح نشان دار کردن مالیات ها که می‌تواند حق انتخاب مصارف مالیاتی در شهر و روستا و هر پروژه عمرانی دیگر را به مردم دهد، تاکید کرد و گفت: این که مالیات در چه حوزه ای و در کدام شهر و روستا و حتی در کدام پروژه عمرانی کارآفرینی و توسعه‌ای، هزینه شود، اقدامی انگیزه بخش به مودیان مالیاتی است.

 نادرقلی ابراهیمی، نماینده مجلس شورای اسلامی، در گفت‏وگو با  سفیر سبز، با اشاره به طرح نشان‎دار کردن مالیات و شفایت در زمینه مصارف مالیات پرداختی در هر شهر و روستا با توجه به آمار و ارقام ارائه شده، گفت: طی ده های گذشته در زمینه دریافت مالیات در کشور، با مشکلات زیادی روبه ‎رو بودیم چرا که تفکری منفی در بین مردم در زمینه نحوه هزینه کرد مالیات ها وجود داشته است.

راهکاری برای افزایش انگیزه مردم

وی در ادامه توضیح داد: همین نگرش منفی باعث شده که در زمینه توسعه زیرساخت‌های ساختمان‌های آموزشی و درمانی و توسعه راه‌ها و جاده‌ها، مشکلات زیادی وجود داشته باشد و منابع کافی برای تکمیل این پروژه ها تامین نشود. طرح نشان‌دار کردن مالیات اما یکی از برنامه‌های خوب مدنظر قانون‎گذار است و به این شکل است که مصارف مالیات، در پروژه‌ها توسط مودیان مشمول تبصره ماده ۱۰۰ که تمایل به پرداخت مالیات دارند، تعریف می‎شود، این که مالیات در چه حوزه ای و در کدام شهر و روستا و حتی در کدام پروژه عمرانی کارآفرینی و توسعه‌ای، هزینه شود، اقدامی انگیزه بخش به مودیان مالیاتی است.
وی خاطرنشان کرد: پیش‌بینی قانون‌گذار درباره این طرح، این بوده است که بخشی از مصارف مالی مالیات، در استان‌های محروم و غیربرخوردار هزینه خواهد شد و صرف توسعه زیرساخت‌های استان‌های نیازمند می‌‎شود و این نکته خوب و قابل تاملی است که باید به آن توجه کرد.

۱.۱ همت درآمد مالیاتی صرف طرح های آبرسانی شده است

این نماینده مجلس گفت: بر اساس طرح نشان دار کردن مالیات ها بالغ بر ۱.۱ همت از مالیات های مشاغل برای برای تامین مالی پروژه های تامین منابع آب (آبرسانی،کشاورزی و محیط زیست، آب و فاضلاب و …) توسط مودیان انتخاب شده است.
 نماینده اراک، خنداب و کمیجان، با بیان این که قطعا، با این روش پرداخت مالیات، تامین منابع مالی موردنیاز برای اجرای پروژه‌های عمرانی مخصوصا در مناطق محروم سرعت بخشیده می‎شود، افزود: بسیاری از مودیان تمایل دارند که مالیات خود را در استان های محروم هزینه کنند و با توجه به اینکه پروژه های مناطق محروم در اولویت معرفی به آنها قرار می‌گیرد باعث می‌شود هزینه های مالیاتی مناطق محروم به راحتی تامین شود. 
این نماینده مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: پرداخت مالیات و مصرف آن در پروژه‌های عمرانی و کارآفرینی در این قانون، باعث رونق کسب و کارها می‌شود و شرایط اجتماعی جامعه را بهبود می‌بخشد زیرا زیر ساخت های آن استان تقویت می‌شود؛ ما در مجلس شورای اسلامی، از این بند قانونی که قانون‌گذار آن را پیش ‎بینی، مصوب و ابلاغ کرده است، حمایت می‌‎کنیم. 

اطلاع رسانی درباره طرح نشان دار کردن مالیات کم است

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس با بیان اهمیت توجه به قانون ارزش‌گذاری مالیات، گفت: برای به ثمر رسیدن نتایج و اثرات این قانون در روستاها و شهرهای محروم کشور، اما باید فرهنگ‎ سازی جامعی انجام شود که با اطلاع‌رسانی ضرورت پیدا می‎کند؛ متاسفانه، مجموعه اقتصادی سازمان مالیاتی کشور و حتی وزارتخانه‌های اجرایی که بر روند تصویب و ابلاغ این قانون تاثیرگذار هستند، اطلاع ‎رسانی دقیقی از جزئیات آن، انجام نداده‌اند و بسیاری از مودیان مشمول تبصره ماده ۱۰۰ یعنی همان کسبه و بازاریان اطلاع‌ ندارند که می‎توانند، مصارف مالیات خود را برای یک پروژه و یا طرح خاص در یک شهر و روستا، شهری که در آنجا زندگی کرده‌اند و یا شهر و روستایی که بر آن تعلق خاطر دارند، مصرف کنند و به بهبود شرایط زندگی آن منطقه و توسعه پروژه‌ها کمک کنند؛ بنابراین لزوم اطلاع‌رسانی در این حوزه بیش از پیش، احساس می‌شود.
پایان خبر سفیر سبز

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "تفکر منفی مردم درباره مالیات را چگونه می‌توان اصلاح کرد؟" هستید؟ با کلیک بر روی اقتصادی، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "تفکر منفی مردم درباره مالیات را چگونه می‌توان اصلاح کرد؟"، کلیک کنید.