ترشی انار چگونه درست کنیم؟
انار در انواع طعم های ترش، شیرین و در نهایت ترش و شیرین موجود است. نوع انار برای آب نمک به ذائقه شما بستگی دارد. پس اگر می خواهید ترشی کنید می توانید انار ترش بخرید.
اگر بعد از پخت متوجه شدید که نتیجه کارتان طعم بسیار ترش دارد، می توانید با اضافه کردن کمی شکر از ترشی آن کم کنید.
مواد اولیه انار ترشی شده
حدود نیم کیلوگرم میوه انار
دو فنجان آب انار
حدود یک لیوان شراب
کمی نمک
برای اطلاع از قیمت ترشی انار و قیمت ترش واش با ما تماس بگیرید.
طرز تهیه ترشی انار
برای تهیه این دستور از دستور زیر استفاده کنید.
سرکه و آب را بجوشانید
ابتدا سرکه و آب را در ظرف نسبتا بزرگی بریزید. این مخلوط باید حدود نیم ساعت بجوشد. بنابراین شعله باید در حالت ملایم روشن شود.
انار را به سرکه اضافه کنید
ترشی انار بدون هسته بهتر است. بنابراین تا حد امکان تمام دانه ها را تهیه کنید و سپس در ظرف قرار دهید. سپس روی آنها نمک بپاشید تا با سرکه بجوشد.
شکر را اضافه کنید.
افرادی که نمی توانند از طعم سرکه انار استفاده کنند، بهترین راه حل اضافه کردن کمی شکر است.
خنک کننده مواد
این تابه بعد از جوش آمدن باید در جایی خنک شود. سپس روی آن را با درب بپوشانید و در گوشه آشپزخانه قرار دهید.
رب را در یک لیوان بریزید
این مواد را داخل لیوان بریزید. قبل از اینکه درب ظرف را ببندید و درب آن را ببندید، حتماً پوشش فریزر را روی درب آن قرار دهید. در این حالت هوا وارد نمی شود.
در برخی موارد بسته به ذائقه خود می توانید میوه های دیگری مانند سیب یا لیمو را به این مخلوط اضافه کنید.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "ترشی انار چگونه درست کنیم؟" هستید؟ با کلیک بر روی عمومی, کسب و کار ایرانی، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "ترشی انار چگونه درست کنیم؟"، کلیک کنید.