تاثیر این گیاه دارویی بر بیماری دیابت
آفتاب نیوز :
ترخون دارای سابقه طولانی در استفاده به عنوان ادویه و در طب سنتی هندوستان برای درمان دیابت استفاده شده است.
قسمت مورد استفاده: برگ ترکیبات: ترکیبات موجود در این گیاه شامل کومارین ها، فلاونوییدها، اسید های چرب، متیل اوژنول و استرگول هستند.
متابولیت های ثانویه فعال اسانس های، کومارین ها، فلاونویید ها و اسید های فنول کربنیک هستند.
مطالعات آزمایشگاهی: مطالعات آزمایشگاهی، اثرات بالقوه ضد التهابی، محافظت کننده کبدی و کاهنده خون را نشان می دهد.
مطالعات بالینی: یک کارآزمایی بالینی عصاره ترخون 1000 میلی گرم دو بار در روز (2000 میلی گرم)؛ سطح گلوکز، انسولین، لیپوپروتیین، کراتینین، اسید اوریک و آنزیم ترانس آمیناز خون را کاهش داد.
میزان مصرف: نوع خشک آن تا 2 قاشق غذا خوری و تازه آن در حد مصرف غذایی طریقه مصرف:به صورت سبزی تازه و خشک مصرف می شود که نوع تازه ی آن را در حد مصرف غذایی استفاده می کنند. ولی نوع خشک آن به صورت دم کرده و تا 2 قاشق غذاخوری و 3 بار در روز بلا مانع است.
علیرغم نگرانی در مورد اثرات سمی دو عنصر اصلی آن estragole و methyyleugenol هیچ سمیت حاد یا فعالیت های موتاژنیک در دوز های مربوط به مصرف انسان گزارش نشده است. عصاره آبی ترخون شامل مقدار بسیار کم estragole و methyyleugenol است و بنابراین خطر بسیار محدود دارد.
عوارض و تداخلات دارویی: به صورت خشک عوارض جانبی ندارد، ولی به صورت تازه در اسانس آن دو ترکیب سمی نام متیل اوژنول واسترگول وجود دارد که در صورت مصرف بیش از حد (اضافه از حد مواد غذایی) می تواند عوارض ایجاد کند.
مصرف در حاملگی و شیردهی: گزارشی از عوارض جانبی به صورت مواد غذایی گزارش نشده است. ولی به عنوان داروی گیاهی ایمنی آن هنوز تایید نشده است.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "تاثیر این گیاه دارویی بر بیماری دیابت" هستید؟ با کلیک بر روی پزشکی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "تاثیر این گیاه دارویی بر بیماری دیابت"، کلیک کنید.