اکثر صهیونیست ها موافق توقف جنگ هستند

نتایج یک نظرسنجی حاکی از این است که اکثر قریب به اتفاق ساکنان اراضی اشغالی موافق توقف جنگ هستند و اکثر آنها بر این باور هستند که جنگ علیه غزه به دلایل سیاسی ادامه دارد. از سویی با بروز اختلافات میان احزاب اپوزیسیون احتمال افزایش شانس نتانیاهو در انتخابات آتی مطرح می شود.

اکثر صهیونیست ها موافق توقف جنگ هستند

به گزارش سفیر سبز نتایج نظرسنجی انجام شده در اراضی اشغالی که آن را شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد نشان می دهد که اکثر قریب به اتفاق صهیونیست های ساکن اراضی اشغالی موافق توقف جنگ در غزه در مقابل بازگرداندن اسرای صهیونیست از نوار غزه هستند و بیشتر آنها بر این باور هستند که جنگ علیه غزه به دلایل و انگیزه های سیاسی ادامه دارد.

این رسانه عبری گزارش داد: ۶۸ درصد از شرکت کنندگان در این نظرسنجی موافق توقف جنگ علیه غزه در مقابل رسیدن به توافقی برای تبادل اسرا با جنبش حماس هستند در مقابل ۲۲ درصد از رای دهندگان با توافقی که شامل توقف جنگ غزه باشد مخالفت کردند و ۱۰ درصد دیگر نیز گزینه «نمی دانم» را زدند.

به گزارش این رسانه رژیم صهیونیستی نتایج این نظرسنجی حاکی از این است که ۵۴ درصد از ساکنان اراضی اشغالی بر این باور هستند جنگی که تل آویو علیه غزه آغاز کرده به دلایل سیاسی هنوز ادامه دارد در مقابل ۴۰ درصد از رای دهندگان اعلام کردند که این جنگ به دلایل «امنیتی» هنوز ادامه دارد و ۶ درصد باقی مانده نیز گزینه «نمی دانم» را انتخاب کردند.

این نظرسنجی نشان می دهد که بیشتر ساکنان اراضی اشغالی به «رونن بار» رئیس شاباک (شین بت) بیشتر از «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی اعتماد دارند و این در حالی است که بار و نتانیاهو اخیرا دچار اختلاف نظرهایی با یکدیگر شده و همدیگر را در مورد جنگ غزه و شیوه مدیریت آن متهم می کنند.

طبق این نظرسنجی حدود ۶۰ درصد از رای دهندگان نسبت به آینده دموکراسی در اراضی اشغالی نگران هستند.

در مورد اختلاف نظرها و درگیری های علنی نتانیاهو و بار حدود ۴۵ درصد از رای دهندگان حق را به رئیس شاباک دادند در مقابل ۳۴ درصد از آنها از نتانیاهو حمایت کردند و ۲۱ درصد باقی مانده نیز گزینه «نمی دانم» را انتخاب کردند.

دادگاه رژیم صهیونیستی از نتانیاهو خواسته توضیحات مفصلی درباره تصمیمش برای برکناری رونن بار ارائه داده و به اظهارات اخیر بار که او را به تلاش برای استفاده از شین بت در راستای اهداف سیاسی شخصی متهم کرد و گفت که دلیل برکناری اش مخالفت با این مساله بوده پاسخ دهد.

رونن بار اخیرا تصریح کرد که نتانیاهو از او خواسته از شاباک برای زیرنظر گرفتن مخالفان سیاسی و تهیه گزارش هایی علیه حامیان مالی اعتراضات استفاده کرده و در صورت بروز بحرانی سیاسی باید از او اطاعت کند حتی اگر این با حکم های دادگاه عالی مغایرت داشته باشد.

رئیس شاباک بیانیه محرمانه ای را به دادگاه ارائه کرد که منتشر نشدند او در ابتدای اظهارات علنی خود گفت درباره اینکه روسای این دستگاه در آینده بتوانند استقلال آن را حفظ کنند بسیار نگران است همچنین او نتانیاهو را به تلاش برای تحمیل سیاست هایی متهم کرد بر خلاف قوانین کار داخلی این دستگاه هستند.

اختلافات میان احزاب اپوزیسیون شانس نتانیاهو را در انتخابات افزایش می دهد

نظرسنجی هایی که تاکنون انجام شده نشان می دهند که کابینه راستگرای نتانیاهو در هر انتخاباتی در آینده شکست می خورد اما نتانیاهو رئیس آن به استفاده از فرصت بحران های رقبای خود شهرت دارد.

اکثر صهیونیست ها موافق توقف جنگ هستند
پارلمان رژیم صهیونیستی

احزاب اپوزیسیون در کابینه رژیم صهیونیستی این روزها دچار شکاف جدیدی شده اند و «آویگدور لیبرمن» رئیس حزب موسوم به «اسرائیل خانه ما» تصمیم گرفت از چارچوب این اپوزیسیون خارج شده و به صورت مستقل فعالیت کند به این ترتیب اکنون اپوزیسیون شامل سه گروه است که اختلاف نظرهایی با یکدیگر دارند.

بروز این اختلافات نه تنها موجب خرسندی بلوک راست به ریاست نتانیاهو شد بلکه درب امید به پیروزی در انتخابات را به روی او گشود چراکه او در استفاده از بحران های رقبای خود تجربه و مهارت بالایی دارد.

اکثر صهیونیست ها موافق توقف جنگ هستند
لیبرمن

لیبرمن روسای سه حزب باقی مانده یعنی «یائیر لاپید» «بنی گانتس» و «یائیر گولان» را که زمانی شرکایش در اپوزیسیون بودند متهم کرد که درباره مسائل سیاسی از مواضع احزاب چپ دور شدند و از هدف عالی که با هم داشتند یعنی سرنگونی دولت نتانیاهو دست کشیدند.

رسانه های عبری اعلام کردند که رئیس حزب موسوم به «اسرائیل خانه ما» در جلسه محدودی با چند تن از نزدیکان خود گفت: با آنها احساس همبستگی ندارم در بسیاری از مسایل مسیرهای ما از یکدیگر جدا است درباره هدف اصلی اپوزیسیون یعنی کنار زدن نتانیاهو نیز اظهارات آنها ضعیف و بدون جدیت بوده و مردم را متقاعد نمی کند.

اپوزیسیون رژیم صهیونیستی تا این لحظه به ۲ گروه تقسیم شده است: اولی دارای چهار حزب صهیونیستی از جمله حزب لیبرمن با ۶ کرسی در کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) حزب لاپید (آینده ای وجود دارد) با ۲۴ کرسی حزب گانتس (اردوگاه اصلی) با ۱۲ کرسی که با انصراف «گدعون ساعر» و پیوستنش به ائتلاف حاکم برای تصدی پست وزیر خارجه تنها هست کرسی برای آن باقی ماند و در آخر حزب «دموکرات ها» به ریاست «یائیر گولان» با چهار کرسی در کنست.

گروه دوم

اما گروه دوم که خود به ۲ بخش تقسیم می شود اولی رئیس ائتلاف جبهه دموکراتیک صلح و برابری به ریاست ایمن عوده و جنبش عربی تغییر به ریاست احمد الطیبی و دومی لیست مشترک جنبش اسلامی به ریاست منصور عباس که هر کدام پنج کرسی در پارلمان رژیم صهیونیستی دارند. این گروه به این دلیل ایجاد شد که لاپید گانتس و لیبرمن بر اساس انگیزه ها و مواضع نژادپرستانه خود از همکاری و اتحاد با احزاب عربی امتناع می کنند.

گروه سوم

جدایی لیبرمن از اپوزیسیون به عنوان سومین گروه نشان دهنده ضعف اپوزیسیون و اولویت منافع حزبی و فردی محدود است در واقع آنها درباره برنامه مشترکی اتفاق نظر نداشته و هیچ یک از روسای آنها به دیگری اعتماد ندارد و هیچ یک از روسای احزاب آن نمی پذیرد  در زیر چتر شرکای خود قرار بگیرد و مردم از هیچ یک از آنها رضایت ندارند.

با وجود اینکه در نظرسنجی اخیر ۵۶ درصد از شرکت کنندگان اعلام کردند که به نتانیاهو اعتماد ندارند اما در پاسخ به این سوال که چه کسی را مناسب پست نخست وزیری می دانند اکثرا نتانیاهو را با اختلاف زیادی به تمامی روسای اپوزیسیون ترجیح می دهند تنها فردی که ساکنان اراضی اشغالی به او امید دارند و او را بر نتانیاهو ترجیح می دهند «نفتالی بنت» نخست وزیر پیشین است که حزب سابق خود را منحل کرده و حزب جدیدی را با عنوان «بنت ۲۰۲۶» ایجاد کرد.

بر اساس نظرسنجی های هفتگی که روزنامه عبری «معاریو» انجام می دهد و آنها را هر جمعه منتشر می کند در صورتی که انتخابات امروز با احزاب کنونی برگزار شود احزاب ائتلاف حاکم به ریاست نتانیاهو تنها ۵۱ کرسی را به دست می آورند و در عمل ۱۷ کرسی را از دست می دهند در مقابل احزاب اپوزیسیون ۵۹ کرسی را به دست می آورند.

احزاب عربی

از آنجایی که احزاب عربی پیش از این اعلام کردند که بر اساس هیچ یک از احزاب عربی ائتلافی را تشکیل نخواهند داد هیچ یک از آنها قادر به تشکیل کابینه نخواهند بود و در این صورت نتانیاهو نخست وزیر باقی می ماند تا نتایج دیگری حاصل شود اما اگر نفتالی بنت در انتخابات شرکت کند این تصویر تغییر می کند چراکه نتایج نظرسنجی های معاریو نشان می دهد بنت ۲۶ کرسی را به دست خواهد آورد و به بزرگترین حزب پارلمان تبدیل خواهد شد و پس از آن حزب لیکود با ۲۰ کرسی قرار می گیرد.

در آن صورت بنت می تواند بدون احزاب عربی کابینه تشکیل دهد و اپوزیسیون در مجموع ۶۴ کرسی را به دست می آورد احزاب عربی ۱۰ کرسی را کسب می کنند و تنها ۴۶ کرسی برای ائتلاف کنونی باقی می ماند.

در هر ۲ حالت حزب «بتسلئیل اسموتریچ» که اکنون هشت کرسی دارد سقوط می کند و حزب ایتامار بن گویر که اکنون تنها ۶ کرسی دارد کرسی هایش به ۱۰ یا ۱۱ عدد افزایش پیدا می کند.

با این حال هر گونه تقسیم و جدایی دوباره در احزاب اپوزیسیون نیز می تواند این نتایج را تغییر دهد چراکه نتانیاهو به استفاده از نقاط ضعف رقبای خود عادت دارد و از زمانی که سمت نخست وزیری را به دست گرفته در سیاست های خود شیوه ای را در پیش گرفته و آن تشویق رقبای خود به خروج از ائتلاف است.

پایان خبر سفیر سبز

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "اکثر صهیونیست ها موافق توقف جنگ هستند" هستید؟ با کلیک بر روی بین الملل، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "اکثر صهیونیست ها موافق توقف جنگ هستند"، کلیک کنید.